Uutisia ja Infoa vko 38

​​​​​​​Kauden viimeinen Pelaaja Ensin jäsenkysely käynnistyy viikon päästä tiistaina 26.9. ja vastauksia kerätään kahden viikon ajan. Kysely tulee jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiin.

Kapteenien Malja-kisan kolme parasta naista ja miestä. Mestaruuden ja kiertopalkinnon voitti Timo Nurminen 21p (yhdeksän reiän kisa). Onnittelut kaikille!

Kenttämestarin uutiset

Poikkeuksellisen lämmin keli kiusaa ja mahdollistaa kentänhoitoa. Pelialueiden ruoho kasvaa tällä hetkellä vielä huimaa kyytiä. Ainut kasvua rajoittava tekijä tällä hetkellä on vähenevä valon määrä. Viime viikon alussa tehdyt viheriökylvöt tulevat tämän viikon lopulla pintaan ja täyttävät kasvitaudin tekemiä aukkoja.

Kentänhoidon painopiste keskitetään tällä viikolla nurmen leikkaamiseen ja edellisviikon kaivuutöiden viimeistelyihin ja kylvöihin.

Torstaina rangen leikkuu, range suljettu klo. 10 asti.

Terveisin

Ville, Kenttämestari

Tulevia tapahtumia​​​​​​​​​​​​​​

la 30.9. REX Open, tule virittäytymään jo hiihtokauteen

lue lisää ja ilmoittaudu

la 7.10 Hartolan Golfin kauden päättäjäiset
Kilpailuna Viinipullo Shamble. Voit myös ilmoittautua pelkästään ruokailuun, tapahtumakalenterin kautta.

su 15.10. Kinkkukisa Scramble, 2hlö joukkueet. Kaikille avoin kilpailu!

la 21.10. Kauden lopetus kisa, Irish Rumble. Jos sää sallii. Tarkemmat ohjeet tulossa pian.​​​​​​​

​​​​​​​-

Tapahtumakalenteri

Naisten päättäjäisten palkitut!

Naistoimikunnan uutisia

Naisten päätöskisa pidettiin lauantaina 16.9. hyvän sään ja tunnelman vallitessa. Mukana oli 25 naista.

Henkilökohtaisen PB-kisan voitti Irja Riikonen (37 PB), toiseksi tuli Riitta Lindgren ja kolmanneksi Taru Wahlroos. Ryhmäkisan ( LP Best Ball) Shiseidon parfyymipalkinnot pokkasi Team Salento (Anna-Riitta Salento, Taru Wahlroos & Irja Riikonen). Lähimmäs lippua -kisan voitti Anne-Mari Virolainen (3,70 m) ja pisimmän driven vetäisi Riitta Lindgren. Upeat merkkauskorut lahjoitti House of Elliott. Onnittelut palkituille ja suurkiitos kaikille osallistujille.

Pasia kiitämme buffetista ja ihanasta lakkakakusta!

Naisten perjantai-pelien tulokset: pelejä oli 14 kpl; tälläkin kaudella sää suosi pääosin. Pelaajia 99 kpl, 26 eri henkilöä. Birdiet ja parit raportoitiin Marja-Riitta Mäkiselle ja lauantaina arvottiin palkinto, joka osui Ulla Tervalalle!

Tälläkin kaudella oli ihan mukavasti pelaajia, mutta lisää mahtuu. Ihanne olisi, jos peli-illat olisivat kokeneiden ja vasta-alkajien yhteisiä tapaamisia.

Yllättävästi kaikki - pelivuosiin katsomatta - ovat iloisia onnistumisista.

Eclectic-kisaa kisattiin kesä-elokuussa. Kaiken kaikkiaan kortteja jätettiin tusinan verran. Golfliiton Ladygolfin palkintokassin voittajat: Anne Inberg, Helena Raita ja Virpi Hietaranta. Jalostetaan ensi kaudeksi ideaa lisää.

Birdie-kisaa on vielä jäljellä kuun loppuun, muistakaa merkata naisten pukkarissa olevaan listaan!