Senioreiden Mestarit selvillä

Viikonloppuna pelattiin senioreiden mestaruuskilpailut. Kilpailijoita oli hienosti yhteensä 64 henkilöä. Miehiä oli mukana 44 ja naisia 20.

Naisten "juniorisarjan" 50+ voitti Anne-Mari Virolainen, toiseksi tuli Rauni Sarvala ja kolmanneksi Helena Raita.

Senioreiden mestaruuskilpailut pelattiin poikkeuksellisesti jo kesäkuussa. Ideana se että ei tule elokuulle liikaa kisoja ja saadaan pidettyä senioreiden mestaruuskilpailut ja avoimet mestaruuskilpailut eri viikonloppuina. Palaute ajankohdasta oli hyvää ja osallistujamääräkin hyvä. Senioreiden mestaruuskilpailut tullaan siis pitämään jatkossakin juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Onnea kaikille palkituille. Kaikki tulokset löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Kisaviikonloppu sujui hienosti, mahtavassa kelissä. Muita murheita ei tullut kuin pelillisiä, mutta näistä henkisistä haavoista ehtii hyvin toipua avoimiin mestaruuskilpailuihin mennessä, jotka pelataan 19-20.8. Sarjat: miehet avoin scr (valk tii, kolme kierrosta joista kaksi lauantaina), naiset avoin scr (sin tii, kaksi kierrosta). Lisäksi kisaillaan myös miesten ja naisten B-sarja johon voivat osallistua kaikki miehet yli 10 tasoituksella ja kaikki naiset yli 18 tasoituksella. B-sarjatkin pelataan ilman tasoituksia.

Naiset 70+ sarjan voitti Helena Kivijakola, toiseksi tuli Pirjo Lehtonen ja kolmanneksi Irja Riikonen.

Miesten "juniorisarjan" 50+ voitti Miska Haverila, toiseksi tuli Mika Björkman ja kolmanneksi Jari Lehtinen.

Miesten 70+ sarjan voitti Antti Vepsäläinen, toiseksi tuli Taisto Haajanen ja kolmanneksi Markku Stockus.