Tourit ja Sikspäk raportti

Kuvassa Helena ja Tera 2019 päättäjäisissä.

Helena Kivijakola voittotaistelussa

Suomen Golfseniorien (SGS) N60/N70 Tour käynnistyi 7.6.2023 Tuusulassa.
N70 sarjassa Helena otti HSP-kilpailussa jaetun ykkössijan ja SCR-kilpailussa tulos oikeutti kolmanneksi. Hyvin sujuneen pelin lisäksi kenttä tarjosi mukavia muistoja vuosien takaa. Helenan golfharrastus alkoi samaiselta kentältä.

Miesten Haastajatourit jatkuivat toisilla osakilpailuilla. Tälläkin kertaa Hartolan pelaajista parhaiten menestyi Teuvo Salento. Nyt menestystä tuli M75 Tourilla. Kisa pelattiin 7.6.2023 Porvoon Virvikissä. HSP-kilpailussa sijoitus oli jaettu 4. sija ja SCR-kilpailussa jaettu 5. sija.
Tourit jatkuvat heinäkuussa.

Hartola neljäntenä tasaisessa Sikpäkissä

Päijät-Hämeen golfseurojen senioreiden kilpailusarjasta Sikpäkistä on pelattu kaksi osakilpailua. Lahden Goifin ja Vierumäen Goilfseuran isännöimien kilpailujen jälkeen sarjaa johtaa Lahden Golf.

Lahdessa pelatussa ensimmäisessä osakilpailussa paras oli kotikentän Jorma Kyckling pistemäärällä 43. Parhaita Hartolaisia olivat Sirkku Virinsalo 37 pist. (7.), Rauni Sarvala 34 pist. (10.) ja Jyrki Nurmisto 34 pist. (14.).

Vierumäen Classikilla pelatussa osakilpailussa voiton vei kotiseuran Sakari Kivisaari 39 pist. Hartolan kärkipelaajia olivat Seppo Parikka 37 pist. (3.), Veijo Riikonen 32 pist. (22.) ja Riitta Lindgren 31 pist. (26.)

Seuraava osakilpailu pelataan Iitissä 5.7.