Green Card -kurssi 3

“Golfarin ajokortti” haltuun Green Card -kurssilla. Päivän aikana opetellaan golfin perustekniikat, säännöt ja annetaan ohjeet jatkoharjoittelulle.

Green Cardin tarkoitus on varmistaa, että kaikki pelaajat kentällä tietävät, miten toimia turvallisesti, muut pelaajat ja kenttä huomioiden. Green Card ei ole osoitus pelitaidoista vaan siitä, että tiedät, miten kentällä tulee toimia. Golfin tärkein sääntö on muiden pelaajien huomioiminen. Green Cardin voi suorittaa joko osallistumalla Green Card -kurssille tai tilaamalla golfopettajalta yksityisen Green Card -suorituksen.

Käy etukäteen tutustumassa Golfliiton ”Aloita Golf” -materiaaleihin: https://golf.fi/aloitagolf/.

Hartolan Golfseuran jäsenyys

Hartolan Golfseuraan voivat liittyä kaikki Green Cardin suorittaneet.

Green Card -kurssi on yhden päivän mittainen peruskurssi, jonka aikana opetellaan golfin perustekniikat, säännöt ja annetaan ohjeet jatkoharjoittelulle. Kurssille mahtuu enintään 6 osallistujaa. Kurssin hintaan sisältyy Green Card -suoritus sekä yksi ilmainen golfkierros Hartolassa, vapaasti valittavana ajankohtana. Green Card -kurssi sopii kaikille, jotka ovat päättäneet aloittaa golf-harrastuksen. Hyvän pohjan tälle kurssille antaa Hartola Golfin ilmainen starttikurssi.

Kurssin aikataulu (5h)

klo 10–12 Lähipeli (Lähipelialue)
Tauko 30 min
klo 12.30–14 Pitkät lyönnit (Range)
Tauko 15 min
klo 14.15–15 Sääntöjä + Green Card -suoritusohjeet (Klubi)

Kurssin hinta 120€

Tiedustelut suoraan opettajalle!

Kimmo Heiskanen: kimmoheiskanen112@gmail.com, 040 555 2271


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!