Ryhmävaraukset

Ryhmävaraus kannattaa  tehdä hyvissä ajoin, jotta saat teille sopivat lähtöajat. Ruokailut, majoitus, logotuotteet, ym kaikki suoraan meiltä!

Hinnat: Tarjouksen mukaan

Pyydä tarjous porukallesi: (Tera) 010 231 2385, tera.heinonen@hartolagolf.com tai toimisto@hartolagolf.com

Ryhmävarausehdot:

Ryhmävarauksen voi perua edellisen päivän klo 12.00 mennessä veloituksetta. Tämän jälkeen perutut ajat laskutetaan tilaajalta täysimääräisenä.

Pelaajien tiedot (nimi, seura, tasoitus) tulee lähettää osoitteeseen toimisto@hartolagolf.com viimeistään varausta edeltävänä päivänä, klo 12.00 mennessä.

 

Hartola Golf on erinomainen paikka kaveri- ja työporukoiden kisakentäksi. Miljöö on kaunis ja maalaishenkinen, kenttä riittävän haastava, tarjoamme ryhmille parhaat tee ajat, perus greenfeen (50€) hintaan sisältyy tulospalvelu ja erikoiskilpailut (lähimmäs lippua ja pisin drive). Majoittua voitte kodikkaaseen Linna-Hotelliin, Klubitalon viereen, lähialueen mökkeihin tai leirintäalueelle.Alueelta löytyy lisäksi monipuoliset ravintolapalvelut ja Krouvin-lava (18km), jos tanssijalkaa alkaa vipattaa: www.krouvin.com. Ryhmävarauksen tehneille golfauto hintaan 30€/kierros ja lisä-greenfee esim. seuraavalle päivälle 35€/hlö.