Aloita Golf Hartolassa

Hartolassa on erinomaiset harjoitusalueet, ammattitaitoiset valmentajat/ohjaajat ja rento positiivinen henki. Meillä on monipuolinen ja hyvätasoinen kenttä, hyvät palvelut ja olemme avoin, perusharrastajien (Klubituuppareiden), iloinen golfyhteisö. Tervetuloa mukaan!

Nyt on aloittaminen helppoa ja halpaa 🏌️

Kauden 2021 Koko Itä-Häme Golfaa kurssit (ILMAINEN)

Tutustumiskurssi, joka sopii kaikille jotka ovat golfista kiinnostuneita. 4 tuntia opetusta, klo 10 – 14 (sis kahvitauko), mukaan tarvitset vain ulkoiluvarustuksen ja reipasta mieltä! Kurssilla opit golfin perusasiat ja jos golfkärpänen puraisee niin tiedät miten harjoitella jatkossa ja saat ohjeet kuinka pääset parhaiten lajin pariin. Aloittelijan vapaa tarjouspelioikeus koko kesäksi Hartola Golfiin 250€

Kurssipäivät joka toinen lauantai: (kurssille otetaan 12hlö/kurssi)

la 8.5. / la 22.5. / la 5.6. / la 19.6. / 3.7. / 17.7. / 31.7. / 14.8. / 28.8. / 11.9.

Ilmoittautuminen kimmo@hartolagolf.com tai toimisto@hartolagolf.com, tiedustelut suoraan opettajalta Kimmo Heiskanen 040 555 2271 tai toimistolta 010 231 2382

 

 

GREEN CARD (golfin ajokortti), hinta 40€

Kun sinusta alkaa tuntua, että olet valmis varsinaiselle kentälle, ota meihin yhteyttä. Saat itsellesi Green Cardin eli ns. golfin ajokortin. Green Cardilla varmistetaan kaikkien pelaajien viihtyminen ja turvallisuus kentällä. Green Cardilla ei mitata pelitaitoja vaan ainoastaan sitä, että pelaajat osaavat toimia ja liikkua kentällä yhteisten pelisääntöjen mukaan. Green Card suorituksen hinta on 40€/hlö ja se sisältää 2h kenttäopetuksen ja pelikierroksen.

Green Card kurssit, hinta 90€

Yhdenpäivän kurssi klo 10 - 15, jonka aikana opetetaan golfin perusteet ja annetaan ohjeet jatkoharjoittelulle. Hintaan sisältyy Green Card suoritus, jonka voidaan toteuttaa kurssipäivänä tai myöhemmin sovittavana päivänä.

kurssipäivät: joka toinen lauantai

15.5. Kimmo / 29.5. Jukka / 12.6. Kimmo / 26.6. Jukka / 10.7. Kimmo / 24.7. Jukka / 7.8. Kimmo / 21.8. Jukka / 4.9. Kimmo / 11.9. Kimmo

Kurssin golfopettajana toimivat Jukka Ollilainen jukka.ollilainen@gmail.com ja Kimmo Heiskanen kimmo@hartolagolf.com

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: toimisto@hartolagolf.com tai 010 231 2382 tai suoraan opettajille

Käy tutustumassa Golfliiton etiketti ja sääntökysymyksiin ennen Green Card suoritusta.

Golfliitto etiketti ja sääntokysymykset

 

GOLFSEURAN JÄSENYYS

Golfseuran jäsenyys tuo lisää sisältöä harrastukseen. Pidämme yllä tasoitustasi, saat pelaaja vakuutuksen, golflehden ja voit osallistua seuran harjoituksiin ja muihin tapahtumiin. Tulet osaksi golfyhteisöämme.

MITÄ PELAAMINEN MAKSAA

Golfia voi harrastaa monella eri tavalla. Hinnastostamme selviää eri vaihtoehdot. Voit maksaa kertamaksun kentälle, ostaa pelilippuja sarjoina, vuokrata vapaan pelioikeuden tai pelata osakkaana. Se, kuinka paljon kesän aikana pelaat, ratkaisee, mikä pelaamisen tapa on sinulle paras. Ota yhteyttä toimistoomme niin opastamme sinua peliasioissa.

ALOITTELIJOIDEN ERIKOISTARJOUS: Koko kauden vapaa pelioikeus 250€

Soita meille: 010 231 2385 (Tera)