Osakkaan edut

Hartola Golf Oy myy yhdenpelioikeuden C-osakkeita hintaan 500€

Golf osakkeen hankinnan perusidea on varmistaa pelioikeus kotikentälle, se ei ole lähtökohdiltaan sijoitus. Omalla osakkeella pelaaminen on aina edullisempaa kuin vuokrapelioikeudella pelaaminen. Osakkaana saat myös muita rahanarvoisia  etuja (noin 450€ arvosta/kausi).
Vastikkeiden määrä päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. Osakkaan hoitovastike on tällä hetkellä 590€/kausi, kun taas vuokrapelioikeus Hartola Golfiin maksaa 740€.

HUOM: Osakkaan ei tarvitse maksaa hoitovastiketta jos päättää olla pelaamatta kyseisellä kaudella. Vain ne maksaa jotka pelaa!


Kultakortti

(Mukana olevien kenttäyhtiöiden oma palvelu)

Hartola kuuluu kultakortti "allianssiin", johon kuuluu Suomessa 25 kenttää. Kultakortti on aktiivisen osakkaan etukortti, jolla pääsee pelaamaan 7-kertaa, ilmaiseksi, kaikille kultakorttikentille. Etukortti poikkeaa muista yleisistä etukorteista eniten siten, että kaikki korttimaksut jaetaan kultakorttikenttien kesken eikä rahaa "vuoda" muille kaupallisille yrityksille. Kultakortin hinta vuonna 2019 on 165€. Katso tästä: Kultakorttikentät 2019 Kultakortin voi lunastaa osakas, joka käyttää omaa nimettyä pelioikeuttaan. Pelaaja on oikeutettu pelaamaan kaikilla Kultakorttijärjestelmässä mukana olevilla kentillä 7 kierrosta/ kenttä. Peliajan voi varata 3 vuorokautta ennen haluttua aikaa. Kentillä on oikeus rajoittaa Kultakorttipelaajien määrää tarvittaessa 30 pelaajaan/ päivä/ kenttä. Kultakortti ajanvaraus tehdään pelattavan kentän NexGolf järjestelmän kautta tai caddimasterilta. Pelioikeus ei ole voimassa kilpailuissa tai muissa tapahtumissa. Korttien etuja ei voi hyödyntää omalla kotikentällä. Kortti on henkilökohtainen, sähköinen palvelu johon suositellaan oman kuvan liittämistä. Varatessaan peliaikaa, pelaaja voi varata ainoastaan yhden lähdön kerrallaanKultakorttikausi on 1.5. - 31.10. Kultakortti ostetaan omalta kotikentältä.

SGKY Etukortti (Suomen Golfkentät ry)

Etukortilla voit pelata etukorttikentillä kolme -50% hintaista kierrosta. Etukortin voivat lunastaa caddiemasterilta osakkaat, jotka käyttävät omaa nimettyä pelioikeuttaan. Etukortin hinta on 30€

GKS-edut (vain jos osake on aktivoitu)

Ilmainen greenfee muille GKS kentille, arvo noin 250€

Yksi ilmainen vapaasti valittava vaihtopäivä muilla GKS-kentillä. ARKISIN 1.5. alkaen. Ajanvaraus kuten vieraspelaajilla yleensä.
Kilpailumaksut GKS-osakkaille (kilpailumaksu sisältää lounaan kilpailun yhteydessä): - Sikspäki 25 € (norm. 50 €) - ViisLeideistä 25 € (norm. 50 €)
Kilpailumaksut GKS-osakkaille muiden GKS-kenttien avoimissa kilpailuissa: Greeniä Koko Seutu -kenttien osakkaat voivat osallistua muiden GKS-kenttien avoimiin kilpailuihin 35 € maksulla. Ei koske erikoiskilpailuja kuten Volvo World Golf Challenge jne. Hinta mainitaan kutsussa erikseen.
Kentillä on jokaisen GKS-kentän osakkaista lista, josta oikeus etuihin tarkistetaan.

Katso GKS tapahtumat ja edut www.greeniakokoseutu.fi

Rangekortit -50%

Osakkaat pääsevät harjoittelemaan rangelle puoleen hintaan. Hyviä lyöntejä!

Golfauton vuokra

Osakkaan hinta: 25€/18r ja 15€/9r

- 15% alennus Pro Shop ostoista

Hartola Golf Oy:n osakkaille myönnetään 15% alennusta ohjehintaisista tuotteista, koskee myös uutuuksia. Alennus ei koske tuotteita joissa hinta on alennettu pysyvästi tai kampanjan ajaksi. GolfPoint huolehtii siitä, että tuotteet joista alennusta ei myönnetä merkitään alennushintalapuilla

Klubisaunan käyttö

Osakkailla on mahdollisuus käyttää pukuhuonetta ja saunaa myös klubin ollessa kiinni. Sauna on päällä PYYNNÖSTÄ aina klo 20.00 asti. Sisään pääset bägivaraston kautta, caddiemasterilta saatavilla tunnuksilla. Voit myös tuoda pelivieraasi saunomaan.

Muurame Golf, Puula Golf ja Revontuli Golf

Yhteistyö Muurame Golfin, Puula Golfin ja Revontuli Golfin kanssa: Osakkaille -10€ normaalista Green Fee hinnasta (18r) kaikkina aikoina. Osakkuus todistettava osakaskortilla tai vastaavalla.