Kenttä aukeaa 5.4.

Kenttä
Kenttä on talvehtinut hyvin ja avaamme suoraan kesägreeneille. Greenit harjataan ja jyrätään maanantaiksi. Lunta on paikoitellen raffeissa ja muutamissa bunkkereissa. Kaikki lumet ei vielä maanantaiksi välttämättä sula. Lue huolellisesti kevään Koronaohjeet ja noudata niitä.

Lähtöjen varaaminen ja maksut
Lähtöjä voi varata tästä hetkestä lähtien Nexgolfin kautta. Vieraspelaajat voivat maksaa teetimen kautta varatessaan. Ennakkovaraajan greenfee heti maksettaessa on 45€. Voit myös ostaa greenfeen verkkokaupasta ja tehdä varauksen puhelimitse. Sunnuntaina 4.4. voi tehdä varauksia numerosta 010 231 2382 klo 10-13 välisenä aikana. Maanantaista alkaen caddiemaster palvelee päivittäin. Maksaminen onnistuu myös mobile paylla tunnus 46344. Huom lainakärryjä ei ole tarjolla Koronasta johtuen.

Range
Rangen pallokone käytössä. Lyömään pääset nurmelta tai katoksen nurmimatoilta (2kpl). Pallokorit eivät ole käytössä, joten ota esimerkiksi oma muovipussi palloja varten. Rangekone toimii Solo kortilla, poleteilla tai luottokortilla (3€/kori).

Klubi
Caddiemaster on Klubilla 5.4. alkaen päivittäin, klo 9-17. Sisäänkäynti alaoven kautta. Vessat Klubilla auki. Ravintola on suljettu Koronarajoitusten takia. Alussa ei ole edes take away myyntiä. Klubilla asioidessanne, käyttäkää suojamaskia. Caddiemasterin numero on 010 231 2380 ja sähköposteja voi lähettää osoitteeseen toimisto@hartolagolf.com.

Posted in Uncategorized @fi.