Kenttämestarin uutiset vko 43

Mittari painui sunnuntai iltana jo pakkasen puolelle. Maanantai-Keskiviikko välillä kenttä on suljettu pakkasten vuoksi. Kenttähenkilökunta alkaa poistaa penkkejä ja pallopesureita pois kentältä, haravat poistuvat käytöstä seuraavalla viikolla.

Sadetuslinjasto on puhallettu tyhjäksi ja kuivike käymälöihin ei tule enää vettä. Kuivikekäymälät ovat kuitenkin käytössä ja niihin on viety käsidesiä. 10 kioskin wc on käytössä kauden loppuun asti normaalisti. Klubin ja 10 ulkovesi hanat on poistettu käytöstä pakkasten vuoksi.

1 väylän oikeanpuoleisen lammen täyttöä jatketaan. Lammen pääty tulee noin 6 metriä lähemmäksi lyöntipaikkaa.

Ajanvaraus on suljettu klo 10 asti päivittäin. Kentälle ja harjoitus alueille ei saa mennä pelaamaan nurmen ollessa jäässä. Kenttähenkilökunta poistaa kenttä suljettu kyltin kentän ollessa taas pelikunnossa.

Terveisin Kenttämestari

Posted in Uncategorized @fi.