Kenttämestarin uutiset vko 42

Kelit kylmenevät viikon loppupuolella. Maanantaista lähtien kuivike käymälöihin ei tule enää vettä. Sammutamme maanantaina sadetuslinjaston pumput ja aloitamme keskiviikkona puhaltaa sitä talvea varten tyhjäksi. Keskiviikkona sadettimista lentää pieniä määriä vettä, ja vesi höyryä.

Kuivike käymälät jää kuitenkin käyttöön vielä ja niissä on käsidesiä käytössä. 10 kioskin wc on käytössä kauden loppuun asti normaalisti. Klubin ja 10 ulkovesi hanat poistetaan viikon loppupuolella käytöstä yö pakkasten takia.

Loppuviikon kylmät kelit tulevat vaikuttamaan peleihin. Kentälle tuskin pääsee ennen klo 10 pelaamaan (yö pakkaset). Ajanvarauksesta suljetaan ennen klo 10 lähdöt. Jos kenttä on aamulla sula, lähdöt avataan. Kentälle ja harjoitus alueille ei saa mennä pelaamaan nurmen ollessa jäässä. Kenttähenkilökunta poistaa kenttä suljettu kyltin kentän ollessa taas pelikunnossa.

Terveisin Kenttämestari

Posted in Uncategorized @fi.