Kenttämestarin uutiset vko 30

Vko 30 kentänhoitoa

Sunnuntai iltana aloitamme viheriöiden hiekoituksen 8mm tapilla. Kentällä on tällä hetkellä aamusta iltaan pelaajia, sunnuntai ilta/yö sopii ajankohtana kisakalenteriin ja varaus tilanteeseen parhainten. Ilmastuksen jälkeiset maanantai aamun ensimmäiset pelaajat eivät vielä pääse täysin sileille pinnoille puttaamaan. Ilmastus auttaa juuriston hapen ja ravinteiden saantia, hiekka taas tasoittaa ALASTULOJÄLKIÄ ja tukee heinän kortta.

Väylät kasvaa tällä hetkellä huimaa kyytiä. Pitkä hellejakso kasvatti vahvat juuret väylä heinälle. Helteiden jälkeinen rakeinen lannoite ja sopivat sateet ”potkii” vahvaa kasvua. Väylät leikataan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Välipäivinä heinä pääsee pitkäksi. Heinän kasvu tulee hidastumaan parissa viikossa. Pahoittelut hetkellisestä haitasta.

Oranssista teestä on noussut kysymyksiä. Kaikilla väylillä on oranssit teet edeleen. Osalla väylistä teet on merkattu tupsuilla. Tupsujen rikkoontuessa olemme siirtyneet oransseihin mittalautasiin, mitkä ovat 10 kertaa halvempia. Oranssi tee löytyy väylän alusta tai punaisen teen etureunasta. Oranssin teen slopetaulukko löytyy ilmoitustaululta. Oranssilta teeltä pelattaessa kierros on myös tasoituskelpoinen.

Rangen leikkuu torstai aamuna, range on suljettu 9:30 asti.

T: Kenttämestari

Posted in Uncategorized @fi.