Naisten golfkausi pyörähtää käyntiin

Monet ovat varmasti jo golfkautensa aloittaneet, olemmehan saaneet nauttia hyväkuntoisesta kentästä ja mukavista pelisäistä. Kaikille naisille avoimet peli-illat käynnistyvät perjantaina 15.5. Lähtöaikoja on  meille varattu klo 17-17.30. Ilmoittautuminen normaaliin tapaan NexGolfin kautta mahdollisimman aikaisin, jotta ulkopuolisia pelaajia ei oteta tuohon aikaan.

Kimmon treenit alkavat 8.5. klo 17  ja siirtyvät 15.5. alkamaan klo 16. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa muistaa koronarajoitukset. Toukokuun loppuun asti 10 hengen kokoontumiset ovat sallittuja.

Naisten avajaiskisa on suunniteltu pidettäväksi 6.6. klo 9.30, ilmoittautuminen NexGolfiin. Ensin juomme aamukahvit ja lähdöt ovat klo 10 alkaen. Osallistumismaksu on pelioikeus + 15 eur tai pelilippu + 15 eur tai gf  55 eur. Uutena asiana koronan vuoksi tulee lyöntien merkitseminen itse  NexGolfiin kierroksen aikana (tuloskorttien oheen). Tämä muutos myös nopeuttaa tulosten saantia, jos lyöntejä ei tarvitse  enää kisan jälkeen tallentaa. Ennen kisaa saamme ohjeet, vielä ehtii harjoitella……

Mukavaa golfkautta kaikille Ladyille!

T. Naistoimikunta

Posted in Naiset.