Kenttämestarin Uutiset vko 22

Maanantaina 25.5. lyöntipaikkojen pystyleikkuu, tiistaina kuluneimpien täydennys kylvö. Kylvönjälkeen lyöntipaikat hiekoitetaan ja harjataan.

5 uuden lyöntipaikan kylvöjä sadetetaan myös päivä aikaan, että kylvöt eivät kuivahda. Sadetuksen kesto 3 minuuttia.

Väylällä 11 on ollut kevään ajan 2 oikeanpuoleista bunkkeria korjauksenalaisia. Maanantaina aloitamme bunkkerien korjauksen, lähempänä viheriötä olevan bunkkerin tukkeutuneet putket vaihdetaan uusiin. Kauempana oleva bunkkeri täytetään ja nurmetetaan, painanteeseen asennetaan kaivo keräämään valumavesiä.

Golffille hankittiin 6 vuotta sitten keväällä kaivinkone, perjantaina tuntimittari osoitti 3000 tuntia enemmän kuin ostohetkellä ja lisää kertyy. Tällä kaudella kenttää kehitetään ainakin vielä väylillä 12, 14,15 ja 16.

Rangen leikkuu torstai aamuna, range on suljettu 9:30 asti.

Terveisin Kenttämestari

Posted in Uncategorized @fi.