Kenttämestarin uutiset vko 20

Vko 20 kentänhoitoa

Viime viikolla infoa kirjoitellessa sääennusteet oli muuttuneet jo ennen infon tulostusta. Ja niin tuntu muuttuvan kaikki muutkin suunnitelmat. Kaivinkoneesta katkesi telastonketju, pumppaamonpumpusta petti pohjaventtiili, vuotavia sadettimia ilmaantui. No kaikki taas korjattu ja mennään eteenpäin. Näistä johtuen 5 uusi teen työt vielä vaiheessa.

Tiistai aamuna viheriöiden rakeinen lannoitus, perään sadetus.

Torstai aamuisin alkaa pyöriä rangen leikkuut, range on suljettu 9:30 asti.

Kevät on ollut kuiva, ja parina viimevuotena on ollut myös pidempiä kuivia jaksoja. Kentälle on päässyt syntymään kuivahtaneita kohtia missä ei ruohoa kasva. Pystyleikkaamme ja rapsuttelemme näitä kohtia tällä viikolla auki ja kylvämme, jotta saisimme alueet taas nurmelle.

Yö pakkaset on kiusanneet edelleen, viime viikolla neljänä aamuna kenttä oli yön jäljiltä jäässä. Avaamme aamu ajat 6-8 heti kun kelit lämpeää ja yöt varmasti plussalla.

Muistattehan greenihaarukoiden käytön ja kantaa kentälle tuomanne roskat mennessänne pois, niitä löytyy edelleen sieltä sun täältä ☹

Terveisin Kenttämestari

Posted in Uncategorized @fi.