Kenttämestarin uutiset viikko 19

Kentänhoitoa viikolla 19

Kenttähenkilökuntaa on tullut lisää vahvuuteen. Jaamme kentänhoitajat kahteen ryhmään toiset tulevat klo 6 töihin ja loput klo 7. Myös kahvilla ja syömässä käymiset hoidetaan eriaikaan, näillä toimilla pyritään siihen, että jos joku työntekijä sairastuisi koronaan niin koko porukka ei saisi tartuntaa.

Maanantaista lähtien lainakärryt ovat käytössä. Palautathan kärryn valkoisin ketjuin aidattuun nurmella olevaan parkkiin. Kentänhoitajat puhdistavat kärryt aamuisin ja siirtävät ne takaisin puhtaiden kärryjen rivistöön.
Kuivikekäymälät otetaan käyttöön tiistaista lähtien.
Tiistai iltana väylien ja lyöntipaikkojen rakeinen lannoitus. Lannoituksen jälkeen runsaampi kastelu, jolla lannoitteet saadaan sulamaan. Keskiviikko aamuna viheriöiden kostutusaine ja lannoite ruiskutus, perään myöskin sadetus.  5 lyöntipaikka yritetään ehtiä kaiken hoidon lomassa saattamaan myös kylvö kuntoon.

Klubin edessä oleva puttiviheriö on avattu käyttöön. Viheriötä on säästelty kovalta kulutukselta alkukevät, öiset pakkaset on ollut toinen syy. Klubi varjostaa aamuisin viheriötä ja viheriö sulaa viimeisenä pakkasen jäljiltä.
Muistattehan greenihaarukoiden käytön ja kantaa kentälle tuomanne roskat mennessänne pois.
HUOM! Haravoimattomat lyönti- ja jalanjäljet bunkkereissa ovat kunnostettavia alueita, joista voi vapautua pudottamalla pallon bunkkeriin säännön 16.1 mukaisesti. Sääntö voimassa toistaiseksi.

Kiittäen, Kenttämestarinne Ville

Posted in Uncategorized @fi.