Kapteenin avauslyönti

Kapteenin avauslyönti lyödään tälle ajalle tyypillisesti virtuaalisena. Virtuaalisuus on sillä tavalla armollista, että se ei kapteenia ei jännitä ollenkaan niin paljon. Onneksi kenttämme on ollut jo monta viikkoa auki ja tarjonnut mahdollisuuden merkitykselliseen liikuntaan samalla kun monet muut liikuntapaikat ovat olleet suljettuina. Kiitokset kenttämestari Villelle. Kiitokset myös pelaajille siitä, että koronarajoituksia on noudatettu hyvin

Itse asiassa kaikki muuhan toimii hyvin, paitsi että hauskuus puuttuu! Golfiin olennaisesti kuuluvaa yhteisöllisyyttä ei rajoitusten takia juurikaan ole. Vähitellen alkaa kaipaamaan jopa pientä leikkimielistä kilpailua. Mahtaako kenelläkään muulla olla samansuuntaisia ajatuksia?

Tämä riesa ei tule poistumaan vielä pitkään aikaan, vaikka rajoituksia poistetaankin vähitellen. Jotenkin tästä koomasta on herättävä. On toimittava tämä kausi niillä ehdoilla kuin se on tänä vuonna mahdollista.

Eero Mäkäräinen
HaGK kapteeni

Posted in Uncategorized @fi.