Päivitetyt Koronaohjeet

Jotta pelaaminen Hartolassa/Suomessa on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia ohjeita. Golfin pelaaminen näillä ohjeilla, rinnastetaan ulkoiluun. Lue huolella koko tiedote!

Koronasta johtuen, kaikki varaukset ja maksut hoidetaan mahdollisuuksien mukaan puhelimen ja netin/ nexgolfin kautta. Emme halua altistaa pelaajia emmekä henkilökuntaa turhaan Koronavirukselle. Vieraspelaajien varaukset ja maksut teetime.fi kautta tai puhelimitse 010 231 2380. Varatuista ja maksetuista ajoista ei palauteta rahoja vaikka lähtö peruttaisiin. Maksetun lähdön voi halutessaan siirtää eteenpäin, soittamalla toimistoon 010 231 2382. 27.4. alkaen mahdollista varata lähtöjä 1-4hlö ryhmissä. Jos et halua muita ryhmääsi niin pyydä caddiemasteria sulkemaan vapaat paikat!

Klubilla on yläkerta auki, take away ostoksia, pelimaksuja ja vessassakäyntiä varten, klo 10-17. Kevään mittaan aukioloajat pitenevät. Sisäänkäynti yläterassin kautta. Käytä käsidesiä ennen kuin tulet sisään ja kun lähdet pois (pullo terassilla). Klubilta voi ostaa SOLO rangekortteja ym. Vain korttimaksu käytössä. HUOM. Kentällä ei ole roskiksia käytössä, ota oma roskapussi mukaan. Vie siis roskat mukanasi kotiin asti. Kiitos!

Kenttä on auki säävarauksella. Mikäli kenttä on aamulla suljettuna pakkasen takia, ei lähdöt siirry, vaan ne peruuntuvat. Seuraa ilmoittelua nexgolfissa, nettisivuillamme ja viikkotiedotteessa.

Seuraamme kansallista Koronatilannetta ja tiedotamme jos Hartola Golfin toimintaan tulee muutoksia. Noudattakaa yleisiä ohjeita hygienian ym. osalta käydessänne pelaamassa.

Kaikesta huolimatta, Hyvää kevättä ja alkanutta golfkautta!

Terveisin Tera, tera.heinonen@hartolagolf.com, 010 231 2385

Korona ohjeet/pelisäännöt:

 • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
 • Yli 70-vuotiaita ja muita riskiryhmiin kuuluvia pyydetään noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjetta (Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan, poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt.)
 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
 • Pelaaminen mahdollista 1-4 hengen ryhmissä (27.4. alkaen). Jos et halua vieraita pelaajia ryhmääsi niin pyydä caddiemasteria sulkemaan vapaat paikat!
 • Käytä nexgolf aplikaatiota varausten tekemiseen ja kentälle kuittaamiseen
 • Bägivaraston ovi aukeaa koodilla, käytä hanskoja, käsidesiä ja vältä kaikkea ylimääräistä koskemista.
 • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
 • Lainakärryt käytössä. Palauta aidatulle alueelle. Kärryt pestään aamuisin ja laitetaan puhtaiden riviin.
 • Golfautojen vuokraus mahdollista 25.4. alkaen.
 • Ethän kättele tai halaile pelikavereita
 • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, min 2 metriä.
 • Pidä lipputanko reiässä äläkä koske siihen.
 • Kentillä ei ole bunkkeriharavoita. Voit tasoittaa hiekkaa mailan lavalla tai jalalla. Haravoimattomat lyönti- ja jalanjäljet bunkkereissa ovat kunnostettavia alueita, joista voi vapautua pudottamalla pallon bunkkeriin säännön 16.1 mukaisesti. Sääntö voimassa toistaiseksi.
 • Pallopesurit ovat pois käytöstä
 • Reikien pohjalle on asennettu lieriöt, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä. Ethän nosta muiden palloa reiästä.
 • Range ja Par 3 harjoitusalue on auki, mutta koreja ei ole käytössä. rangepoletilla ja SOLO kortilla saa palloja, käytä korina omaa pussia. Huom. Kun kenttä on suljettu, on myös range ja harjoitusalueet suljettu!

Palvelemme normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Caddiemaster 010 231 2380 (klo 10-17), toimisto 010 231 2382, toimisto@hartolagolf.com tai tera.heinonen@hartolagolf.com, 010 231 2385 (toimitusjohtaja).

Väärinkäytöstilanteissa pelaaja voidaan poistaa kentältä sekä evätä ajanvarausoikeudet määräajaksi.

17.3.2020 voimaan tullut valmiuslaki mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Seuraamme sen myötä tulevia päätöksiä ja toimimme niiden mukaisesti.

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta

Lue myös Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

Posted in Uncategorized @fi.