Päivitetyt Koronaohjeet

Korona tilanne alkaa helpottaa, mutta edelleen on syytä olla varovainen.

Koronasta johtuen, varaukset ja maksut hoidetaan mahdollisuuksien mukaan puhelimen ja netin/ nexgolfin kautta. Klubi on kuitenkin jo normaalisti auki joten asiointi siellä onnistuu ja maksut hoituu korttimaksuina. Käteinen raha ei ole käytössä. Vieraspelaajien varaukset teetime.fi kautta tai puhelimitse 010 231 2380. Teetimen kautta varatuista ja maksetuista ajoista ei palauteta rahoja vaikka lähtö peruttaisiin. Maksetun lähdön voi halutessaan siirtää eteenpäin, soittamalla toimistoon 010 231 2382. Teetimen kautta maksettu greenfee on edullisempi kuin tiskillä!

Lähtöjä voi varata 1-4hlö ryhmissä. Jos et halua muita ryhmääsi niin pyydä caddiemasteria sulkemaan vapaat paikat!

Klubi on auki 1.6. alkaen klo 8-18. Juhannuksesta eteenpäin 8-20. Ravintola toimii muuten normaalisti, mutta lounaan myydään annoksina. Käytä käsidesiä ennen kuin tulet sisään ja kun lähdet pois. Vain korttimaksu käytössä.

Kentällä on otettu käyttöön normaalit kupit. Lipun voi ottaa pois putatessa. Pallopesurit ja bunkkeriharavat on myös palautettu kentälle ja käytettävissä. Bunkkerin haravointi on kuitenkin vapaaehtoista ja nubkkerissa olevasta syvästä jalanjäljestä tai lyöntijäljestä saa vapaan dropin.

Seuraamme kansallista Koronatilannetta ja tiedotamme jos Hartola Golfin toimintaan tulee muutoksia. Noudattakaa yleisiä ohjeita hygienian ym. osalta käydessänne pelaamassa.

  • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
  • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
  • käytä hanskoja, käsidesiä ja vältä kaikkea ylimääräistä koskemista.
  • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.
  • Lainakärryt käytössä.
  • Golfautojen vuokraus mahdollista.
  • Ethän kättele tai halaile pelikavereita
  • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, min 2 metriä.
  • Kentällä olevia bunkkeriharavoita ei ole pakko käyttää. Voit tasoittaa hiekkaa mailan lavalla tai jalalla. Haravoimattomat syvät lyönti- ja jalanjäljet bunkkereissa ovat kunnostettavia alueita, joista voi vapautua pudottamalla pallon bunkkeriin säännön 16.1 mukaisesti. Sääntö voimassa toistaiseksi.

17.3.2020 voimaan tullut valmiuslaki mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Seuraamme sen myötä tulevia päätöksiä ja toimimme niiden mukaisesti.

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta

Lue myös Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

Posted in Uncategorized @fi.