Messilästä Sikspäkin joukkuekilpailun voittaja

Sikspäkin finaali pelattiin sateisissa olosuhteissa sunnuntaina 15.9. Kanavagolfissa. Mukaan oli uskaltautunut vain 58 pelaajaa. Kiitokset kaikille Hartolalaisille, jotk aolivat mukana. Kotikentällään Kanavagolfilaiset olivat odotetun kovia, mutta myös Hartolan joukkuepanos oli erinomainen. Koska Sikspäkin sääntöjen mukaan lopputulokseen lasketaan viisi parasta osakilpailutulosta kuudesta, voittajaksi nousi Messilä Golf. Kilpailu oli tosi tasaväkinen, sillä Lahden Golf hävisi vain kolme pistettä ja Hartola oli kolmas kuusi pistettä Messilälle hävinneenä. Kanavalaisten kiri ei aivan riittänyt vaan he jäivät pisteen Hartolan taakse. Neljä parasta joukkuetta olivat siis seitsemän pisteen sisällä. Jokainen voi mielessään miettiä, mitkä putit olisi pitänyt kesän aikana upottaa. ”Pekulointi” ei kuitenkaan auta, joten onnittelut voittajalle. Ensi kesänä sitten taas…

Henkilökohtaisessa kilpailussa Veijo Riikonen oli kuudes, Risto Santapukki kahdeksas ja Helena Kivijakola 10.

Kiitokset kaikille osanottajille hyvästä pelistä ja sinnikkyydestä!

Tulokset näet täältä:http://www.greeniakokoseutu.fi/gks-kiertueet/tulokset/

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.