Hartola kiri Messilän ja Lahden kantaan Sikspäkissä

Sikspäki on kuudella Greeniäkokoseutu- kentällä pelattava seniorikiertue. Lisätietoja Sikspäkistä löydät täältä: http://www.greeniakokoseutu.fi/

Sikspäkin joukkuekilpailun tilanne kiristyi entisestään Vierumäellä ke 28.8. pelatun osakilpailun jälkeen. Vierumäen uudistettu Classic osoittautui monelle varsin vaativaksi, koska alle oman tasoituksensa pelasi vain yksi 105 osanottajasta. Kotikentästä lienee jotakin etua, sillä neljä ensimmäistä sijaa meni ViGSin pelaajille. Hartolalaisista parhaiten onnistui Jyrki Itkonen (33 p.) Myös Hartolan kokonaispanos oli vahva, sillä ero Messilään ja Lahteen supistui. Joukkuekilpailussa Messilä on enää kuusi ja Lahden Golf yhdeksän pistettä edellä.

Kutkuttavan jännittävä tilanne ratkeaa Sikspäkin finaalissa, joka pelataan Kanava Golfissa su 15.9. Siellä jaetaan myös kiertueen kaikki palkinnot. Kanava Golf on 19 pistettä Hartolan takana, mutta voi odottaa, että järjestävä seura tuntee kotikenttänsä metkut parhaiten. Peli ei siis ole vielä suinkaan ratkennut, vaan Hartolalle on tarjolla kaikki sijat ensimmäisestä neljänteen. Vierumäki ja Iitti lienevät jo niin paljon takana, ettei niistä ole uhkaa.

Jos siis tunnet vähänkin, että pelisi kulkee, nyt on hyvä hetki tulla mukaan puolustamaan kuningaskunnan mainetta. Kilpailut pelataan täysillä tasoituksilla. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, mutta joukkuetulokseen lasketaan mukaan vain kuusi parasta pistebogey-tulosta.

Ilmoittaudu tästä: http://www.greeniakokoseutu.fi/

Sikspäki kiertueen tulokset tästä: http://www.greeniakokoseutu.fi/gks-kiertueet/tulokset/

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.