Sikspäkissä Hartolan juhlaa

Sikspäkin Hartolan osakilpailu keskiviikkona oli Hartolan juhlaa. Vaikka voitto menikin Messilään hartolalaiset valtasivat kolme seuraavaa sijaa ja TOP 10:iin mahtui kuusi hartolalaista. Helena Kivijakola pelasi loistavat 38 pistettä ja häntä säestivät Pentti Lehtinen, Veijo Riikonen ja Jyrki Itkonen 37 pisteellä. Koko joukkueen panos oli erittäin vahva. Kiitokset ja onnittelut kaikille mukana olleille!

Joukkuekilpailussa Hartola on kolmantena ja nousi jo lähelle Messilää ja Lahtea. Jäljellä on vielä kaksi osakilpailua: Vierumäki ke 28.8. ja Kanava su 15.9. Tule mukaan! Joukkuekilpailuun mahtuu 20 ensimmäistä, mutta henkilökohtaiseen kilpailuun mahtuu käytännössä mukaan kaikki halukkaat.  Molemmat kentät kuuluvat olevan hyvässä kunnossa ja 25 eurolla (osakashinta) saa pelin päälle vielä lounaan.

Ilmoittautua voi suoraan tästä: http://www.greeniakokoseutu.fi/gks-kiertueet/

Täältä pääset tuloksiin:http://www.greeniakokoseutu.fi/kilpailukalenteri

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.