Sää suosi Viis Leideistä-kisaa Hartolassa

Viis Leideistä -kiertueen toiseksi viimeinen osakilpailu pelattiin Hartolassa keskiviikkona 31.7. Aamun viileyden jälkeen koitti mitä parhain pelisää, joka siivitti kaikki osallistujaseurat Kanavaa lukuun ottamatta parhaimpaan tulokseensa. Messilä voitti 191 pisteellä, Hartola oli toinen 189 pisteellä ja Lahti kolmas 182 pisteellä. Henkilökohtaisen kilpailun paras oli oman seuramme Helena Raita 43 pisteellä, toinen Messilän Anu El-Ghaoui (41 p.) ja  kolmas Hartolan Helena Kivijakola (39 p.) Tulostaso oli korkea, peräti 34 pelaajaa 62:sta pelasi bufferiin ja 14 alitti oman tasoituksensa. Lämpimät onnittelut kaikille onnistuneille ja erityisesti kummallekin Hartolan Helenalle!

Myös kiertueen kokonaistilanteessa Hartola on nyt toisena 663 pisteellä Messilän johtaessa 737 pisteellä. Kanavagolf uhkaa Hartolan sijoitusta kolmantena 651 pisteellä ja Lahti neljäntenä 640 pisteellä. Viimeinen osakilpailu pelataan Lahden kotikentällä sunnuntaina 1.9., joten eiköhän lähdetä isolla joukolla puolustamaan toista sijaamme?!

Lisätietoja: www.greeniakokoseutu.fi/tuloksia

Posted in Naiset.