Senioreille niukka voitto Messilästä

Messilä Golfin seniorit vierailivat Hartolassa 19.6. Samalla pelattiin perinteinen ystävyysottelu kymmenen pelaajan joukkueilla. Kentän kunto sai jälleen ansaitsemaansa kiitosta vierailta. Toivottavasti vieraamme vievät viestiä eteenpäin ja se tuo lisää vieraspelaajia kentällemme.

Hartola oli jälleen vähän tyly isäntä ja voitti ottelun, tosin niukasti, tuloksella 282 -280. Messilän Matti Laitinen yritti ratkaista koko ottelun yksin pelaamalla 45 bogeypistettä. Onneksi kolmikko Taisto Haajanen, Esko Immonen ja Jouko Nousiainen pitivät Hartolan pelissä mukana pelaamalla 38 pistettä. Olli Kostiainen säesti 36 pisteellä.

Naisten parhaana palkittiin Helena Kivijakola, 35 p.

Henkilökohtaiset tulokset:https://hagk.nexgolf.fi/hagk/tournaments.nxg?r=1280

Pokaali talvehtii siis jälleen Hartolassa.

Kiitokset koko joukkueelle!

T. Eero

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.