Lähde senioreiden pelimatkalle Pietariin 2.-5.9.

Hartolan seniorit tekevät pelimatkan Pietarin lähellä sijaitsevalle Gorki Golfin kentälle 2.-5.9. Matka sisältää kolmen yön majoituksen ja kolme pelipäivää. Stay and play- paketin hinta on 350 eur/hlö, 2 h huoneessa ja 460 eur/hlö 1 h huoneessa. Hinta sisältää majoituksen 4 * hotellissa, Stantard -huoneessa, aamiaisen, tervetuliaisdrinksun, päivä green feen,  span, golfkärryt ja rangepallot.

Lähdemme matkaan bussilla Hartolasta. Tällä tavalla matkatavaroiden kanssa on helpompaa ja huolettomampaa. Bussimatkan edestakainen hinta on 2500 eur, joten hinta on 65- 100 eur/hlö sen mukaan, kuinka paljon meitä on lopulta lähdössä. Bussiin mahtuu jopa 40 matkustajaa matkatavaroineen ja golfbägeineen. Jos joku haluaa nousta kyytiin matkan varrelta, niin se onnistuu, mutta kaikki maksavat saman hinnan.

Venäjälle tarvitaan viisumi, jonka hinta on 75-80 eur. Palaamme siihen heinäkuussa. Viisumin saaminen kestää noin 3 viikkoa.

Jos olet kiinnostunut bongaamaan uuden golfmaan, niin ilmoittaudu alustavasti 30.6 mennessä.

Ilmautuminen käy helpoimmin Nexgolfin Tapahtumat -kalenterissa. (siis samalla tavalla kuin ilmoittautuisit kilpailuun). Davai, davai!

Tästä alustava matkaohjelma: Pelimatka Gorki Golfiin 2.9. – 5.9.2019

Yritän saada siedettävän green feen myös Peterhofista tai Strawberry  Golfista, jolloin voisimme kenties pelata lähtöpäivänä siellä Gorkin sijaan. Tähän mennessä hinta vaan on tuntunut korkealta 6400 ruplaa,( 85 euroa).

Lisätietoja: eero.makarainen@gmail.com

Harasoo,

Terveisin, Eero

Posted in Uncategorized @fi.