Senioririkisojen lounas tarjolla ennen starttia

Seniori Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan ensi sunnuntaina, 26.5. Kenttä on erinomaisessa kunnossa ja sen verran kuiva, että rullia tulee  mukavasti. Luvassa on siis onnistumisen kokemuksia. Kiitokset kentän hoidolle ja etenkin Villelle!

Kilpailumaksu on 13 euroa, johon kuuluu keittolounas. Lounaan lisäksi maksu kattaa tulospalvelun, caddiemasterin palvelut ja palkinnot. Ensimmäinen lähtöaika on klo 12. Koska meillä on iltapäivälähdöt, lounas on tarjolla ennen starttia.

Kisan jälkeen jaetaan osakilpailun palkinnot. Kolme parasta pistebogey -tulosta sekä naisten että miesten sarjoissa palkitaan. Myös naisten ja miesten paras SCR- lyöntipelitulos palkitaan. Lisäksi palkintojen jakotilaisuudessa läsnäolevien kesken arvotaan Golf Pointin lahjakortti ( 20 euroa) . Ihan kaikki eivät pääse palkinnoille, mutta kaikille on luvassa hyviä pelikelejä – ainakin tässä vaiheessa.

Tervetuloa myös uudet pelaajat!

Senioritoimikunta

Posted in Seniorit.