Seniorien kuukausikisat alkavat su 26.5.!

Seniorien kuukausikisa Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan sunnuntaina 26.5. Kuukausi kisan pelipäivä on tänä vuonna sunnuntai. Lauantain prime time -peliajat jäävät siten jäsenten ja vieraspelaajien käyttöön. Hartolagolfin tuotoista merkittävä osa koostuu vieraspelaajien green fee -tuloista. Meitä senioreja on paljon, mutta myös taloutta on ajateltava, jotta voisimme säilyttää kohtuullisen palvelutason kentällämme.

Viikonloppuna myös töissä käyvillä senioreilla on parempi mahdollisuus osallistua kisaan kuin, jos kisa järjestettäisiin arkena, jolloin kyllä kentällä olisi runsaasti tilaa.

Naiset ovat toivoneet, että voisivat pelata naisten kanssa. Periaatteessa golfin etikettiin kuuluu, että on oltava valmis pelaamaan kenen kanssa tahansa. Toisaalta kuukausikisa on tavallaan kesätapahtuma, jossa on tarkoitus nauttia pelaamisesta ja fiilistellä hyvän harrastuksen parissa. Toki golfin sääntöjä noudattaen.  Siispä naiset voivat tänä vuonna ilmoittautumisen yhteydessä esittää toivomuksen, jos haluaa pelata pelkästään naislähdössä. Katsomme, mitä voidaan tehdä.

Kuitenkin haluamme tarjota mahdollisuuden niille, jotka haluavat kilpailla, kilpailla tosissaan.

Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan, myös uudet seniorijäsenet!

Seniorien kuukausikisakutsu 2019

Ilmoittaudu nexgolfin kautta tai caddiemasterille p. 0102312380 tai

email: toimisto@hartolagolf.com

Ystävällisin terveisin,

Eero

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.