Keila-Golf Openin tulokset 2019

Keila-Golf on molempia lajeja harrastavien jäsentemme keksimä yhdistelmäkilpailu. Kilpailussa heitetään kuusi sarjaa keilaa ja pelataan 18r golfia. Sekä golfissa että keilailussa on käytössä tasoitusjärjestelmä. Mukaan voi siis osallistua aloittelijatkin.

Itä-Hämeen Keila-Golfin tämän vuoden kilpailu pelattiin hyvässä säässä sunnuntaina 19.5. Osa kilpailijoista oli suorittanut keilailuosuutensa jo keskiviikkona 15.05. Hartolan keilahallissa ja osa juuri ennen golf-osuutta.

Keilailussa parhaan 6 sarjan scratch-tuloksen teki Heikki Hermaala, 1085, ja parhaan tasoituksellisen tuloksen Antti Vepsäläinen, 1172.

Golfissa parhaan scratch-tulosen teki Tera Heinonen, 16 pistettä ja parhaan tasoituksellisen tuloksen Risto Pelkonen, 27 pistettä.

Yhdistelmäkilpailussa paras oli Antti Vepsäläinen, keilailussa ykkönen ja golfissa toinen, siis sijoituspisteet yhteensä 3. Toiseksi tuli Risto Pelkonen, keilailussa 5. ja golfissa 1. yhteensä 6. kolmantena oli Ahti Pihlaja, keilailun 3. ja golfin 5. yhteensä 8.

Onnittelut voittajille, kiitokset Artolle  ja Teralle järjestelyistä ja kiitokset kaikille osallistuneille!

Katso tulokset tästä: Hartolan keila-golf 2019 tuloksia

Posted in Uncategorized @fi.