Vuosikokous 2018

Vuosikokous pidettiin Linna-hotellilla 15.12.2018 klo 15.00 alkaen.

Kokoukseen osallistui 20 henkilöä.

Vuosikokous eteni normaalia kaavaa, hyvässä hengessä, Simo Vehkasalon toimiessa kokouksen puheenjohtajana. Hallituksen lukumääräksi päätettiin 5. Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Aki Kurrojen ja hallituksen jäseniksi Anita Tuohino, Teuvo Salento, Eero Mäkäräinen ja Tomi Lehtonen.

Antti Vepsäläinen ei jatka enää kapteenina ja kauden 2019 kapteenin tehtäviä hoitaa Teuvo Salento. Kiitos Antille kapteenin vuosista. Innokkaita kapteeniehdokkaita selvitetään kauden aikana. Jos olet kiinnostunut kapteenin tehtävistä, ota yhteyttä Aki Kurroseen, Teuvo Salentoon tai Tera Heinoseen.

Kausi 2019 on seuran 30v juhlavuosi ja on huomioitu sekä budjetissa että toimintasuunnitelmassa. Materiaalit löytyvät materiaalisalkusta.

Kevättä odotellessa: Tera

Posted in Uncategorized @fi.