Ukkonen keskeytti Sikspäkin finaalin

Ukkonen keskeytti Sikspäkin finaalin Messilässä eilen lauantaina 15.9. Kilpailua ei pystytty jatkamaan ennen pimeän tuloa, jolloin voimaan jäivät yhdeksän ensimmäisen reiän tulokset. Koska kilpailu typistyi alkuperäisestä, viimeisen osakilpailun tuloksia ei otettu mukaan kokonaistuloksiin. Joukkuekilpailun voitti siis Lahden Golf ja Hartolan hyvin alkanut kiri jäi ns. ”piippuun”. Hartola sijoittui kuitenkin joukkuekilpailussa toiseksi 11 pistettä LG:tä alemmalla tuloksella. Henkilökohtaisessa kilpailussa Kari Räsänen sijoittui miesten sarjan toiseksi.
Tulokset kokonaisuudessaan ja kryptiset Messilän osakilpailun tulokset nähtävissä www.greeniakokosetu.fi sivuilla.
Onnittelut Lahden Golfille voitosta ja kiitokset kaikille mukana olleille Hartolan pelaajille!

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.