Seniorit Tahkolla 10.-11.7

Hyvä sää,  kenttä erinomaisessa kunnossa, luxusmajoitus, hyvää seuraa, kaikkea tätä tarjosi seniorien pelimatka Tahkolle. Tulopäivänä totuttauduimme savolaiseen ilmapiiriin ja pelailimme New Coursen, joka osoittautui olevan erinomaisessa kunnossa.  Lieneekö Savossa on satanut enemmän? Emme pelanneet mitään kilpailua ja myös birdiet olivat vähissä.

Kierroksen jälkeen majoituimme Golden Resortin 10-hengen luxushuvilaan. Oli kuulemma ihan Kimi Räikkösen naapurissa. Kimiä ei näkynyt, eikä oikein muitakaan naapureita. Ehkäpä siinä syy, miksi saimme kohtuuhintaan yöpymisemme.

Päivällisellä nautimme maukkaan ja runsaan aterian. Aamupuurolla oli mentykin jo koko päivä, joten noutopöydän antimet maistuivat.

Ilta jatkui Golden Resortin tiloissa jalkapallo-ottelun ja golfin sääntöjen  merkeissä. Osa porukkaa jatkoi maailman parantamista ja puolilta öin maailma olikin jo huomattavasti parempi paikka. Nesteytyksessä oli oltava maltillinen, sillä aamulla odotti aikainen herätys, olihan ensimmäinen teeaika jo 8.50.

Seuraavana aamuna nautimme runsaan aamupalan ennen kuin siirryimme  6 km matkan Old Courseen. Tämäkin kenttä oli erinomaisessa kunnosa, tosin nopeat griinit vaativat vähän tottumista.  Olisivat varmaan vaatineet vielä toisenkin kierroksen. Pelasimme leikkimielistä Silveriä. Etuysin kuittasi emeritusprofessori Salimäki. Suurimman potin, takaysin ja 18- reikää voitti kuitenkin Riitta Lindgren.

Sen verran jäi nopeista griineistä hampaan koloon, että päätimme tulla uudelleen. Aika ja matkan kesto jäi vielä avoimeksi.

 

Posted in Seniorit.