Tietoa Hartola Golfin tietosuojaselosteista

EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan 25.5 2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista

Tietosuoja-asetuksesta käytetään myös nimitystä GDPR eli General Data Protection Regulation. Sen tarkoituksena on ajantasaistaa tietosuojan sääntelyä. Teknologia on kehittynyt niin paljon, että tietosuojasta huolehtimiseen tarvitaan uudenlaista sääntelyä.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Asetus sääntelee mm. henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja luovuttamista sekä näihin liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia. Lähes kaikki yritykset käsittelevät toiminnassaan henkilötietoja. Säännöt ovat samat kaikille EU:ssa toimiville yrityksille kotipaikasta riippumatta.

Suomen Golfliitto on laatinut yhdessä seurojen ja kenttäyhtiöiden kanssa tietosuojaselosteen, jossa kerrotaan, mitä ja miten golfyhteisöt antavat EU:n tietosuoja-asetuksen (”Tietosuoja-asetus”) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. Hartola Golfin tietosuojaselosteisiin voit tutustua seuran ja Oy:n materiaalipankeissa.

Tietosuojaselosteita on kolme.

  1. Hartola Golf Oy:n ja Hartolan Golfklubi ry:n yhteinen, Yhteistyökumppanit
  2. Hartola Golf Oy:n ja Hartolan Golfklubi ry:n yhteinen, Jäsenet ja osakkaat
  3. Hartola Golf Oy:n, Henkilökuntarekisteri HR

Yleisimmät tietosuoja-asetusta koskevat kysymykset ja vastaukset

Kysymys: Haluaisin tietää, mitä tietoja Hartola Golf kerää minusta?

Vastaus: Hartola Golf (ry ja Oy) kerää sellaista tietoa, jota tarvitaan auttaaksemme teitä jäseniä käyttämään Hartola Golfin palveluja, kehittääksemme palvelujamme tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen. Nämä tiedot löydät myös itse katsomalla omilla tunnuksilla Nexgolf -järjestelmästä.

Kysymys: Mitä tietoja Nexgolfista löytyy?

Vastaus:

Tietoja, jota te olette itse antaneet Green Card-suorituksen yhteydessä, hakiessanne Hartolan Golfklubi ry:n jäsenyyttä tai ostaessanne Hartola Golfin palveluja: Nimi, osoite, sähköposti, puhelin jne.

Hartola Golf on antanut teille tietoja, kuten jäsennumeron, mahdollisesti osakkeen numeron ja laittaa niistä, kuten muistakin käyttämistänne palveluista vuosittain teille laskuja. Nekin löydätte Nexgolf järjestelmästä.

Lisäksi tietoja kertyy Hartola Golf -yhteisön palvelujen käyttämisestä, kuten tasoituksen muutokset, peliaikojen varaus, kilpailutiedot, golfautojen- ja bägivaraston vuokraus jne.

Jos olet ostanut erillisen Nexgolf Premium -palvelun, voit itse laittaa Nexgolfiin tarkempia tilastotietoja pelaamisestasi, kuten väylä- ja greeniosumat jne. Palvelua ostaessasi sinun tulee antaa erillinen suostumus Nexgolfissa näiden lisätietojen laittamiseen. Nämä tiedot eivät näy seuroille, ellet niitä itse ole määritellyt avoimeksi, esim. seuran parhaat draivit osioon jne.

Kysymys: Minä haluaisin nähdä, mitä tietoja juuri minusta on kerätty? Miten minun tulisi toimia?

Vastaus:

Helpoimmin löydät tiedot kirjautumalla Nexgolf -järjestelmään omilla tunnuksillasi ja katsomalla sieltä etusivulta, sekä Oma Nexgolf -osiosta.

Jos haluat kirjallisen listauksen sinua koskevista tiedoista

  1. Sinun tulee sopia tapaaminen toimitusjohtajan kanssa, jossa allekirjoitat kirjallisen selvityspyynnön.
  2. Tapaamiseen sinun tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, jotta voimme varmistua siitä, että listaamme oikealle henkilölle juuri häntä koskevat tiedot
  3. Saat tiedot kirjallisena kuukauden kuluttua toimistosta, jossa sinun tulee myös varautua todistamaan henkilöllisyytesi

Lisätietoja tietosuoja-asioissa antaa toimitusjohtaja Tera Heinonen

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Posted in Uncategorized @fi.