Hartolan seniorit voittivat myös Vierumäen

Seniorit golfasivat kolmannen voittonsa tälle kaudelle tiistaina 26.6. pelatussa seuraottelussa Vierumäellä. Tällä kerta pelimuoto oli lyöntipeli HCP, josta isännät toivoivat hyötyvänsä kotikentällään. Kotikenttäedusta ei kuitenkaan tällä kertaa ollut hyötyä, vaan Kuningaskunta golfasi voittoon selvin numeroin.

Heinäkuussa senioriotteluissa on tauko ja asiaan palataan elokuun puolivälissä, kun Porrassalmi (15.8) ja Kanavagolf (16.8.) tulevat Hartolaan.

Golfissa joskus peli kulkee, joskus taas ei. Tämä on tuttua jokaiselle golfarille. Huonoja pelejä ei muistella jälkeenpäin. Mukaan voi siis tulla ilman suorituspaineita. Tuleviin otteluihin osallistuminen tulee olemaan avointa jatkossakin kaikille. Ilmoittautuminen elokuun kotiotteluihin avataan Nexgolfissa 15.7. Varmista ajoissa mukaan pääsysi, joukkueeseen mahtuu 10 ensimmäistä.

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.