Hartolan leidit vahvistivat asemiaan

Tiistaina 12.6. pelattiin kotikentällämme kauden toinen Viis Leideistä -kilpailu.  Startterina toiminut Kaj Karle ja Mäkisen Marja-Riitan tuomat kauniit kesäkukat toivottivat pelaajat tervetulleiksi lähtötiillä. Saimme jälleen nauttia pelistä ilman sadetta. Parhaiten vaihtelevan tuuliset olosuhteet hallitsi Hartolan oma leidi Pirjo Lehtonen, 41 pistettä! Kaksi seuraavaa sijaa menivät Messilään, Stiina Jaakkolallle (40 p.) ja Arja Lindqvistille (39 p). Seuraavat kaksi sijaa taas tulivat ilahduttavasti Hartolaan eli Salennon Anna-Riitalle ja Lindgrenin Riitalle (kummallekin 38 p). Lämpöiset onnittelut!

Kahden osakilpailun jälkeen Hartola on nyt toisella sijalla 352 pisteellä. Johtopaikalla jatkaa Messilä Golf 396 pisteellä ja kolmantena on Kanavagolf 335 pisteellä. Seuraava Viis Leideistä -kisa järjestetään Iitissä maanantaina 9.7.

(www.greeniakokoseutu.fi/kilpailukalenteri ja www.greeniakokoseutu/kilpailukalenteri/tuloksia)

Posted in Naiset.