Seniorien kuukausikisa Tour alkaa 19.5.

Kuukausikisa Tourin toukokuun osakilpailu pelataan lauantaina 19.5. Lähdöt klo 8.00 alkaen. Kilpailumaksu 13 euroa, sisältää keittolounaan.

Kenttä on sloupattu uudelleen talven aikana ja meille ovat tulleet uutena siniset tiit. Viime vuoden toukokuun kisassa startterina toimiessa tehty laskelma siitä, miten keltaisilta avaavat onnistuvat avauksissaan, kertoo aika paljon. Ykkösväylän avauksista n. 28 % päätyi veteen!

Tänä vuonna kaikki miehet pelaavat sinisiltä tiiltä. Tällä tavalla uskomme kilpailun soljuvan nopeammin läpi. Me lähdemme kentälle aamulla ensimmäisinä…kenttä on takanamme monesti täynnä, joten meidän on ehdittävä pois alta. Myös tulosten laskenta yksinkertaistuu ja tulokset saadaan suoraan tietokoneelta.

Naiset pelaavat punaisilta kuten ennenkin. Ykkösväylällä ja joillakin muillakin väylillä, sininen ja punainen tii ovat samassa tiiboxissa, sinisiltä pelaavat avaavat aina ensin. Toukokuun osakilpailun palkinnot jaetaan kilpailun jälkeen. Paras SCR ja HCP PB naiset/miehet palkitaan.

Kokonaistourin voittajat palkitaan 8.9. seuran päättäjäisjuhlassa muiden mestareiden kanssa. Yhteistuloksissa otetaan huomioon kolmen parhaan osakilpailun pistebogey-, lyöntitulokset

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.