Aloita golf Hartolassa

Hartolassa on erinomaiset harjoitusalueet, ammattitaitoiset valmentajat/ohjaajat ja rento positiivinen henki. Meillä on monipuolinen ja hyvätasoinen kenttä, hyvät palvelut ja olemme avoin, perusharrastajien (Klubituuppareiden), iloinen golfyhteisö.

PERUSTAIDOT

Hartolassa voit harjoitella golfia omatoimisesti, kursseilla tai yksityisopetuksessa

Hartolassa voit kokeilla golfia ilmaiseksi, sitoumuksetta. Tarjoamme sinulle lainamailat ja voit tulla mukaan esimerkiksi perjantaisin pidettäviin aloittelijoiden harjoituksiin.

-        Ilmaiset treenit aloittelijoille joka perjantai klo 17-18 välillä 9.6. – 4.8. 

-        Avoimien ovien kokeilupäivä lauantaina 26.8. klo 10-14 TERVETULOA

Kaudella 2017 tarjoamme myös ilmaisen 4h kurssin, vapaaehtoisten ohjaajien voimin.

-        Koko Itä-Häme Golfaa kurssit (0€/hlö), 4 tuntia klo 10 – 15

-        Katso kaikki kurssiaikataulut kohdasta Kurssit ja valmennus

GREEN CARD (golfin ajokortti)

Kun sinusta alkaa tuntua, että olet valmis varsinaiselle kentälle, ota meihin yhteyttä. Saat itsellesi Green Cardin eli ns. golfin ajokortin. Green Cardilla varmistetaan kaikkien pelaajien viihtyminen kentällä sekä turvallisuus. Green Cardilla ei mitata pelitaitoja vaan ainoastaan sitä, että pelaajat osaavat toimia ja liikkua kentällä yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Golfliitto etiketti ja sääntokysymykset

 

GOLFSEURAN JÄSENYYS

Golfseuran jäsenyys tuo lisää sisältöä harrastukseen. Pidämme yllä tasoitustasi, saat pelaaja vakuutuksen, golflehden ja voit osallistua seuran harjoituksiin ja muihin tapahtumiin. Tulet osaksi golfyhteisöämme.

MITÄ PELAAMINEN MAKSAA

Golfia voi harrastaa monella eri tavalla. Hinnastostamme selviää eri vaihtoehdot. Voit maksaa kertamaksun kentälle, ostaa pelilippuja sarjoina, vuokrata vapaan pelioikeuden tai pelata osakkaana. Se, kuinka paljon kesän aikana pelaat, ratkaisee, mikä pelaamisen tapa on sinulle paras. Ota yhteyttä toimistoomme niin opastamme sinua peliasioissa.

Soita meille:

010 231 2382 (Sanna)
010 231 2385 (Tera)

Jaa tämä sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn