Hartolan seniorit voittoisia Muuramessa

MGS – HaGK senioriottelu päättyi Hartolan niukkaan voittoon numeroin 269-271 maanantaina 4.6. Muuramessa. Parhaiten tuuliset olosuhteet hallitsivat Heikki Hermaala ja Marja-Riitta Mäkinen. Hartolan vahvuutena oli tasaisuus, sillä kaikki 10 pelaajaa pelasivat vähintään 32 bogeypistettä.

Suurkiitokset kaikille, että lähtivät mukaan, vaikka tälle viikolle on kasautunut paljon muitakin tapahtumia.

Seuraava ottelu on Messilässä jo kahden viikon päästä maanantaina 18.6. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Nexgolfissa tai cädärille. Uusia pelaajia sopii mukaan. Ketään ei edelleenkään ”ammuta”, jos ei peli kulje.

Terveisin, Eero

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Posted in Uncategorized @fi.