Seniori viikkouutiset vko 18

Senioritoimikuntaan kaksi uutta jäsentä

Senioritoimikunta täydentyi kahdella uudella jäsenellä. Mukaan tulivat Hannu Pietilä ja Jouko Nousiainen. Toimikunnassa jatkavat Esko Immonen, Simo Vehkasalo, Antti vepsäläinen ja Eero Mäkäräinen. Toimikunnan koostumus ei ole kuitenkaan kiveen hakattu, naisnäkölkulmaa kaivataan.

Sikspäki käynnistyy Takkulassa 17.5.

Sikspäki on kuuden Sikspäki- kentän kilpailukiertue, jota jokainen kenttä isännöi vuorollaan. Kilpailussa pelataan sekä joukkuekilpailua sekä yksilökilpailua. Toukokuussa pelataan Lahden Golfin Takkulan lisäksi myös Iitti Golfin isännöimä kilpailu 31.5. Laittakaahan kalentereihin! Tämä on mainio tilaisuus tutustua naapurikenttiin ja niiden golfareihin. Osakkaiden osallistumismaksu on vain 25 euroa (vuokrapelioikeudella 50 e). Osallistumismaksu sisältää myös lounaan. Jos vuokrapelioikeuden osallistumismaksu harmittaa, niin kannattaa miettiä siirtymistä Hartola Golfin osakkaaksi.

Mukaan mahtuu 20 pelaajaa/seura. Ilmoittautumiset suoraan www.greeniakokoseutu.fi. Tätä kirjoitettaessa meiltä oli ilmoittautunut vain kolme, joten mukaan mahtuu vielä!

Seniorien kuukausikisa lauantaina 19.5.

Kuukausikisa Tourin toukokuun osakilpailu pelataan lauantaina 19.5. Lähdöt klo 8.00 alkaen. Kilpailumaksu 13 euroa, sisältää keittolounaan.

Kenttä on sloupattu uudelleen talven aikana ja meille ovat tulleet uutena siniset tiit. Viime vuoden toukokuun kisassa startterina toimiessa tehty laskelma siitä, miten keltaisilta avaavat onnistuvat avauksissaan, kertoo aika paljon.  Ykkösväylän avauksista n. 28 % päätyi veteen!

Tänä vuonna kaikki miehet pelaavat sinisiltä tiiltä. Tällä tavalla uskomme  kilpailun soljuvan nopeammin läpi. Me lähdemme kentälle aamulla ensimmäisinä…kenttä on takanamme monesti täynnä, joten meidän on ehdittävä pois alta. Myös tulosten laskenta yksinkertaistuu ja tulokseet saadaan suoraan tietokoneelta.

Naiset pelaavat punaisilta kuten ennenkin. Ykkösväylällä ja joillakin muillakin väylillä, sininen ja punainen tii ovat samassa tiiboxissa, sinisiltä pelaavat avaavat aina ensin. Toukokuun osakilpailun palkinnot jaetaan kilpailun jälkeen. Paras SCR ja HCP PB naiset/miehet palkitaan.

Kokonaistourin voittajat palkitaan 8.9. seuran päättäjäisjuhlassa muiden mestareiden kanssa. Yhteistuloksissa otetaan huomioon kolmen parhaan osakilpailun pistbogey/lyöntitulokset.

terv, Eero

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Posted in Seniorit.