Kauden ensimmäinen Viis Leideistä -kisa pelattu

Alkaneen kauden ensimmäinen Viis Leideistä -kisa pelattiin sunnuntaina 27.5. kauniina jatkuneessa pelisäässä Kanavagolfin vaihtelevalla kentällä. Tulostaso oli huikea, Messilä Golfin Arja Lindqvist pelasi huimat 47 pistettä ja 13 seuraavaksi tulluttakin pelaajaa 37-46 pistettä. Hartolan paras oli hienosti Helena Kivijakola 36 pisteellä. Onnea Helena!

Joukkuekisassa Messilä Golf otti 31 pisteen johdon (211 p.) toiseksi tulleeseen Kanavagolfiin (180 p.). Kolmantena on Lahden Golf 177 pisteellä ja Hartola neljäntenä 167 pisteellä. (www.greeniakokoseutu.fi/kilpailukalenteri ja kilpailukalenteri/tuloksia)

Seuraava Viis Leideistä -kisa pelataan Hartolassa tiistaina 12.6. Sääntöjen mukaan järjestävän seuran kaikki osallistujat huomioidaan joukkuetuloksissa (muilla 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta).  Lähdetään me siis isolla joukolla kisailemaan, samalla tutustutaan uusiin pelikavereihin muista seuroista!

Jaa tämä sivu...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Posted in Naiset, Uncategorized @fi.