Sikspäki käynnistyy 17.5. Takkulassa

Sikspäki on kuuden Sikspäki- kentän kilpailukiertue, jota jokainen kenttä isännöi vuorollaan. Kilpailussa pelataan sekä joukkuekilpailua että yksilökilpailua. Toukokuussa pelataan kaksi osakilpailua sekä Takkulassa että Iitti Golfissa 31.5.

Laittakaahan kalenteriin! Tämä on mainio tilaisuus tutustua naapurikenttiin ja niiden golfareihin. Osakkaiden osallistumismaksu on vain 25 euroa (vuokrapelioikeudella 50 e). Osallistumismaksu sisältää myös lounaan. Jos vuokrapelioikeuden osallistumismaksu harmittaa, niin kannattaa miettiä siirtymistä Hartola Golfin osakkaaksi.

Mukaan mahtuu 20 pelaajaa/seura. Ilmoittautumiset suoraan www.greeniakokoseutu.fi. Tätä kirjoitettaessa meiltä oli ilmoittautunut vain kolme, joten mukaan mahtuu vielä!

Posted in Seniorit, Uncategorized @fi.