Senioreiden KuukausikisaTourin lopputulokset

Senioreiden kuukausikisan viimeinen osakilpailu pelattiin sadesäässä lauantaina 9.9. Säästä huolimatta mukaan oli ilmoittunut 54 osanottajaa. Vain kourallinen oli perunut osanottonsa. Lieneekö sadekesä karaissut golfarit kovaan keliin, sillä tulostaso oli tavanomaisen kova.

Kokonaistour muodostuu neljästä osakilpailusta. Lopputuloksiin lasketaan mukaan kolmen parhaan osakilpailun sijaluvut. Punaiselta tiiltä pelanneet miehet osallistuivat automaattisesti vain HCP PB-sarjaan. Lisäksi miesten HCP PB- sarjassa järjestys määräytyy tarkan tasoituksen mukaan, ei pelitasoituksen mukaan. Nexgolf ei vielä tänä vuonna taipunut aivan näihin kaikkiin kilpailuohjeisiin, mutta parannusta on luvassa ensi vuodeksi.

SCR-sarjan voitti ylivoimaiseen tyyliin Kari Räsänen sijalukupistemäärällä 3 eli kolmella osakilpailuvoitolla. Toiseksi sijoittui Teuvo Salento ja kolmanneksi Helena Kivijakola. Lue tästä TOP 5:  Seniorien KK-Kisa Tour lopputulokset 2017 SCR

Kari pelasi myös miesten HCP PB-sarjan parhaan tuloksen, mutta koska samaa henkilöä ei  yleisen käytännön mukaan palkita moneen kertaan, parhaana palkittiin Veijo Riikonen. Toisena Matti Pietarinen ja kolmantena Juhani Miettinen. Lue TOP 5: Seniorien KK-Kisa Tour lopputulokset 2017 miehet HCP PB

Naisten HCP PB:n voitti Riitta Lindgren. Toiseksi tuli Helena Kivijakola ja kolmanneksi Maire Pietilä. Lue TOP 5: Seniorien KK-Kisa Tour lopputulokset 2017 naiset HCP PB

Lauantaina pelatun osakilpailun tulokset ovat nähtävissä tavanomaiseen tapaan nexgolfin tapahtumissa.

 

 

Posted in Seniorit.