Kentänhoitoa viikolla 37

Kenttämestari tiedottaa

viikko 37

Väylillä 10 ja 17 kaivuu työt on saatu tehtyä, pintojen kylvöt tehdään kun sateista tulee taukoa. Uusien alueiden multa kohdat ovat pehmeitä vielä ja siellä liikkumista tulee välttää.
Pitkien karheikkojen alas leikkuu on aloitettu, mutta keskeytyy muutamamaksi päiväksi viheriöiden syväilmastuksen takia(vain yksi traktori) heinien alas leikkuun tarkoituksena on vähentää karheikkojen typpi tasoa.
Viheriöiden syväilmastus aloitetaan sunnuntaina viimeisten pelaajien jälkeen. Ilmastuksella varmistetaan viheriöiden veden läpäisy, ravinteiden kulkeutuminen juuristolle ja kaasujen pois pääseminen kasvualustasta. Kesä aikaan ilmastus on tehty 8mm tapilla 150mm syvyyteen, nyt ilmastetaan 12mm tapilla 250mm. Ajonopeus joudutaan laskemaan 2,4kmh->0,8kmh, joten maanantaina ensimmäiset pelaajat eivät pääse vielä pelaamaan täysin jyrätyille ja hiekoitetuille pinnoille.  Tiistaista lähtien pinnat ovat taas tasaiset ja hyvin pelattavat.
Nostamme viheriöiden leikkuu korkeuden tiistaina 3,5mm-> 4mm.

Terveisin kenttämestarinne Ville

Posted in Hartola Golf Oy, Hartola Golf Ry, Uncategorized @fi.