Teuvo Salento pelasi Pohjoismaiden mestariksi

Kymmenen vuotta sitten pelattiin edelliset Pohjoismaiden mestaruuskisat Tanskan Fredrikshavnissa. Ruotsin ja Norjan senioriaktiivien Bo Rydenin ja Espen Olafsenin aloitteesta päätettiin tänä vuonna järjestää PM-kisat Oslon lähellä sijaitsevan Dröbakin kentällä. Tällä kertaa kisat järjestettiin avoimina henkilökohtaisina kisoina viidessä eri ikäsarjassa (N50, N65, M50, M60 ja M70).

Kutsuttuina olivat kaikki Pohjoismaat, mutta valitettavasti Tanska ja Islanti eivät saaneet osanottajia mukaan. Näin kisoista muodostui kolmiottelu Norjan, Ruotsin ja Suomen välillä.

Kaiken kaikkiaan pelaajia oli 44, joista Suomesta kuusi edustajaa.  Suomen naiset olivat Minna Kaarnalahti-Salakari (SGC), Tuija Hannukainen (ERG) ja Heli Ekström (HGK) ja miehet Teuvo Salento (HaGK), Risto Hotti (PGC) ja Ari Tarkkanen (SHG). Naispelaajia oli yhteensä vain kahdeksan, joten naisten sarjat päätettiin yhdistää.

Kunkin sarjan voittaja julistettiin Pohjoismaisten mestariksi ja M70-sarjassa tittelin vei Teuvo Salento. Omissa sarjoissaan Risto (M60) ja Ari (M50) sijoittuivat kuudensiksi. Naisista Minna nappasi hopeatilan, Heli oli viides ja Tuija kuudes.

Kuva: M70-sarjan Pohjoismaiden mestari Teuvo Salento vastanottaa pokaalin ja onnittelut Ruotsin seniorijärjestön Bo Rydeniltä ja Norjan vastaavan Espen Olafseniltä.

Posted in Uncategorized @fi.