Senioreiden KK-Kisan tilanne

Kolme neljästä kuukausikisasta on nyt pelattu. Elokuussa kuukausikisaa ei ole, vaan pelataan mestaruuskilpailut. Neljäs osakilpailu (9.9) on samalla senioreiden päättäjäiskilpailu. Kolmen osakilpailun jälkeen tilanne on kaikissa kolmessa sarjassa ”kutkuttavan jännittävä”.

Kauden päätteeksi kustakin sarjasta palkitaan 90 euron lahjakortilla paras, jonka kolmen kisan sijalukujen summa on alhaisin.

SCR:ssä parhaimmissa asemissa ovat Kari Räsänen ja Teuvo Salento.  Monella muullakin on vielä mahdollisuus voittoon, sillä vain kolme parasta sijoitusta lasketaan mukaan. Etenkin Helena Kivijakola on hyvissä asemissa kahdella toisella sijallaan.

Seniori kk tilanne scr

Naisten PB:a johtaa Riitta Lindgren, mutta hyvällä pelillä Helenalla, Eeva-Riitta Forssilla ja parilla kolmella muullakin  on vielä mahdollisuus voittoon.

Miesten PB tilanne on myös täysin auki. Kari johtaa tätäkin sarjaa, mutta Juhani Miettinen ja Veijo Riikonen ovat hyvissä hyökkäysasemissa.

Omia sijoitusmahdollisuuksia arvioidessa on hyvä huomata, että Nexgolfin tulospalvelu ei anna täysin oikeaa kuvaa. Lopullisissa tuloksissa SCR sarjan tulosluettelosta punaisilta teeltä pelanneet miehet jäävät pois, joten muiden sijaluvut siten paranevat vastaavasti. Lisäksi miesten HCP-sarjassa lopulliset sijaluvut  tullaan laskemaan tarkan tasoituksen(HCP) mukaan. Tällä hetkellä Nexgolfissa on tulokset laskettu siten, että samaan PB-pistemäärään päätyneiden järjestys määräytyy pelitasoituksen (slope) mukaan. Tällä on merkitystä kuitenkin vain miesten PB:ssa. Keskitytään kuitenkin tässä vaiheessa pelaamiseen ja nauttimaan siitä, lopussa katsotaan, kuka on voittanut.

Luonnollisesti myös syyskuun osakilpailusta jaetaan palkinnot normaaliin tapaan sarjansa kolmelle parhaalle.

Eero Mäkäräinen, HaGK Senioritoimikunnan pj

Posted in Hartola Golf Ry, Seniorit.