Kentänhoitoa viikolla 32

Vko 32 kentänhoitoa

Vesiesteiden niittoa jatketaan torstaina, kiitokset jo mukana olleille. Talkoot alkavat 8:30. Ilmoittautumiset Villelle

Viheriöiden ilmastus 8mm tapilla aloitettiin sunnuntai iltana ja se valmistui maanantai aamuna. Ilmastuksen jälkeen viheriöt jyrätään, kylvetään ja hiekoitetaan. Töistä ei aiheudu suurta haittaa viheriöiden pelattavuuteen.

Miksi kylvetään, vaikka viheriöt ovat hyvässä heinässä? Valon määrän vähentyessä syksyä kohti viheriöt kokevat luonnollista harvenemista. Haluamme kylvöllä myös lisätä viheriöille paremmin talvehtivaa lajiketta(rönsyrölliä).

Pelaajaensin kyselystä saadun palautteen (liikaa bunkkereita) ja kentän rakenteellisten ongelmien vuoksi, aloitamme torstaina väylillä 10 ja 17 kahden bunkkerin täytön ja kuivatus putkien vaihtamisen. Remontin yhteydessä kuivatus putkia ja kaivoja lisätään, myös väylän 17 oikealla puolella oleva kivikko täytetään ja tasoitetaan. Työn kesto arviolta 10 vuorokautta.

Muistathan odottaa remontoitavilla väylillä, että kenttähenkilökunta antaa lyöntiluvan ennen lyöntiä!!!

Kenttämestarinne

Ville

040 7357 403

Posted in Hartola Golf Oy, Hartola Golf Ry, Kentänhoito.