KIGO kurssit ovat olleet suosittuja

Tähän mennessä on Koko Itä-Häme Golfaa kursseilla (KIGO) käynyt jo 100 osallistujaa ja palaute on ollut hyvää. Kynnys osallistua kurssille on matala, koska kurssi on ilmainen ja yhden päivän mittainen. Moni kurssilainen on pitkään pohtinut olisiko golf heidän laji ja tulivat nyt kokeilemaan kun mahdollisuus tarjoutui.

Kursseilla on ollut ohjaajina Toni, Kari, Jukka ja Linda. Kurssilaiset ovat palautteiden mukaan olleet erittäin tyytyväisiä ohjaajiin, siis ISO KIITOS kaikille ohjaajille.

KIGO kurssit ovat olleet myös hyvä sisäänheittotuote Jukan GreenCard kursseille. 17.6. kurssille on ilmoittautunut jo 8 osallistujaa.

Seuraava KIGO kurssi on 2.7. KUTSUKAA ystäviänne mukaan golfin pariin. Muutama paikka kursseille on vielä vapaana.

Kuva naisten kurssilta 10.6.

Linda piti myös tutustumiskurssin Hartolan toimintakeskukselle 1.6. ja järjestämme kurssin myös Hartolan työpajan porukalle.

Pidämme kurssilaisiin yhteyttä ja seuraamme onnistuimmeko koukuttamaan porukkaa lajin pariin. Palautteiden perusteella olemme onnistuneet ja muutama pelaakin jo kentällämme aloittelijan pelioikeudella. Pidetään Hartolan hyvää henkeä yllä ja toivotetaan uudet pelaajat tervetulleiksi.

Posted in Uncategorized @fi.