Johtoasema säilyi ViisLeideissä

ViisLeideistä-kisat jatkuivat sunnuntaina 18.6. Iitissä. Sääennusteet lupailivat sadetta ja ukkostakin, mutta onneksemme vain muutama viimeisistä joukkueista joutui lyhyen, mutta sitäkin reippaamman sade- ja raekuuron uhriksi.
Meiltä kisaan osallistui yhdeksän reipasta kilpailijaa, mutta vielä olisi enemmänkin mahtunut (enintään 20/seura). Hartolan naiset säilyttivät johtoasemansa, eroa toisena olevaan Lahden joukkueeseen on 6 pistettä. Henkilökohtaisessa kokonaiskilpailussa hartolalaisia on kaksi kymmenen parhaan joukossa, Irja Riikonen toisella ja Marja-Riitta Mäkinen viidennellä sijalla.
Kolmanteen osakilpailuun Kanavassa 9.7. lähdetään siis hyvistä asemista. Tilanne on tosin haasteellinen, koska samanaikaisesti on seuraottelu Muuramessa. Nyt tarvitsemme talkoohenkeä! Yritetään sopia ”kimppakyytejä”, jotta osallistuminen ei olisi kuljetuksesta kiinni.

Kisojen tuloksia:

http://www.greeniakokoseutu.fi/gks-kiertueet/tulokset/

 

Posted in Naiset.