Hartolassa Kansallisen Golfviikon viikonloppu täysosuma

Kansallinen Golfviikko huipentui Naisten Sunnuntaihin 11.6.2017.
Hartolassa oli lauantaina golfia kokeilemassa yhteensä kaksikymmentä naista ja sunnuntaina sama määrä. Sunnuntaina naisten joukossa oli jo muutama mies ja juniori. Määrä tuntuu uskomattomalta, mutta totta se on. Lisäksi sunnuntaina kenttää kiersi kokeneiden pelaajien matkassa lajiin tutustujia.

Molempina päivinä sää suosi. Ensi kommenttien perusteella osanottajille ja tilaisuuksien vetäjille, Karille, Jukalle ja Tonille, jäi päivistä positiivinen vaikutelma. Jäsenistö toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi joukkoon. Meistä jokainen on valmis pelikaveriksi, rohkeasti mukaan vaan! Uutta oppii pelaamalla.

Naistoimikunta kokoontuu pikapuolin miettimään, mitä extraa meillä olisi tarjottavana lajiin tutustuville. Toki monipuolista, kivaa tarjottavaa löytyy jo nyt, mutta mitä kaikkea… sen näkee sitten, kun tulee mukaan.

Tervetulotoivotuksin
Naistoimikunta

 

 

Iloisia ilmeitä ”Koko Itä-Häme Golfaa” -kurssilla lauantaina 10.6.

Posted in Naiset, Uncategorized @fi.